TCU (Taxicentrale City Utrecht) is een website die door Osterop is aangepast door voor alle pagina’s unieke teksten te schrijven. Daarbij is ook linkbuilding en het gebruik van video toegepast. Inmiddels zijn er meer dan 42 pagina’s aangemaakt. Vanaf deze pagina’s kunnen de bezoekers direct een taxi bellen of reserveren maar ook direct een ritprijs berekenen.

De pagina’s:

Taxi BilthovenTaxi Bilthoven SchipholTaxi BreukelenTaxi Breukelen SchipholTaxi BunnikTaxi Bunnik SchipholTaxi de BiltTaxi de Bilt SchipholTaxi de MeernTaxi de Meern SchipholTaxi HoutenTaxi Houten SchipholTaxi GroenekanTaxi Groenekan SchipholTaxi IJsselsteinTaxi IJsselstein SchipholTaxi Leidsche RijnTaxi Leidsche Rijn SchipholTaxi MaarssenTaxi Maarssen SchipholTaxi MaarssenbroekTaxi Maarssenbroek SchipholTaxi MaartensdijkTaxi Maartensdijk SchipholTaxi NieuwegeinTaxi Nieuwegein SchipholTaxi UtrechtTaxi Utrecht SchipholTaxi Utrecht tarievenTaxibusje UtrechtTaxi VianenTaxi Vianen SchipholTaxi VleutenTaxi Vleuten SchipholCheap taxi UtrechtElektrische taxi UtrechtGoedkope taxi UtrechtGroepsvervoer UtrechtGroepsvervoer taxibusjeRolstoel taxi UtrechtRolstoel taxi NieuwegeinRolstoel taxi ZeistRolstoeltaxi Utrecht.

Van alle pagina’s kunnen we mededelen dat ze in de top 20 staan maar de meeste pagina’s staan in de top 10. Door op een goede manier linkbuilding toe te passen zullen deze posities vastgehouden worden en nog meer zullen gaan stijgen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er dus al zeer goede resultaten bereikt. Dit komt door de teksten maar ook door gebruik te maken van de werkwijze van Osterop / Teldata met video. Zie bijvoorbeeld de pagina hoog in Google met video.

Interesse in de mogelijkheden die Osterop en Teldata je te bieden hebben? Maak een afspraak!

Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!