taxibedrijf

Taxibedrijf Amsterdam Taxi Airport heeft door Teldata de website laten aanpassen en een Google Taxi Ads campagne laten opzetten. Binnen de website zijn er 3 pagina’s aangemaakt: Taxi Amsterdam Airport, Taxi Amsterdam Schiphol en Taxi Amsterdam Airport Transfers.

Met de Taxi Ads campagne gaat het goed. Bezoekers worden via de goede advertenties naar de goede pagina’s geleid en op de pagina’s zijn diverse mogelijkheden beschikbaar die de bezoekers kunnen gebruiken: direct bellen, direct reserveren en direct een ritprijs berekenen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er al resultaten bereikt. Dit komt mede door de goede teksten maar ook door het gebruik maken van de werkwijze van Teldata met video. Kijk maar eens op de pagina hoog in Google met video.

Al met al is het voor de zoekenden in Amsterdam eenvoudig geworden om een taxi Amsterdam Airport of een taxi Amsterdam Schiphol te vinden. Zowel door de Google Ads campagne als door de werkwijze van Teldata met SEO – search engine optimization – zoekmachine optimalisatie.

Het is en blijft moeilijk om als taxibedrijf in Amsterdam goed vindbaar te zijn maar door je als taxibedrijf te richten op 2 of 3 pagina’s die goed naar boven komen in Google zullen bezoekers ook de andere diensten van je taxibedrijf ontdekken.

Zo heeft Amsterdam Taxi Airport ook Private Taxi Tours in Amsterdam en omgeving en men merkt nu dat er door bezoekers van de website ook voor die service gekozen wordt. Alleen maar leuk toch?

Ook interesse in de mogelijkheden die Osterop en Teldata je te bieden hebben? Maak een (bel)afspraak!